Parkett

Passer godt sammen med både kontrastfylte og rolige interiørelementer

Gulvet som eldes med verdighet. Liker du at gulvet endrer form ved bruk, utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset – da har du truffet blink. Parkett er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær er like blir heller ingen gulv helt like. Den mer eksklusive enstavsparketten har hele deler av treet skåret ut, og gir et stilrent utrykk. I den klassiske trestavsparketten er tre staver satt sammen til ett bord, og gir variasjon og nyanser.

Laminat

Laminat er det perfekte gulvet for aktive barn og voksne.

Tenk holdbart, tenk slitesterk og stilig. Slik er dagens laminat. Her kan du leke, søle og gå inn på sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Med klikksystemet kan du enkelt legge det selv, og det har enorme muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake!

Klikkvinyl

Slitesterkt, godt å gå på og enkelt å legge

Klikkvinyl har skutt opp som en rakett i markedet. Siden det tåler fuktoghet er det perfekt i gangen, hvor støvler og dryppende jakker parkeres. Klikkvinyl er så tynt at det er enkelt å legge op toppen av eksisterende gulv, det oppleves varmt å gå på og gir en god romfølelse. Her trenger du heller ikke fagfolk for å få gulvet på plass.

Vinyl på rull

Tøffe og trendriktige mønstre på meget slitesterk vinyl

At vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre – hva med et blått og ott kjøkkengulv? Vinyl på rull er perfekt på kjøkken, siden det er et produkt som ikke trekker
til seg vann og det er enkelt å holde rent. Til mindre rom kan du gjøre leggejobben selv, men til store ater anbefaler vi fagfolk.

Tepper

Stille, mykt og renslig. Vegg-til-vegg- tepper har fått en aldri så liten renessanse.

Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, og sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. I tillegg gjør det noe med akustikken. Kanskje ingen dum idé der poden sitter og banker med klosser og leker? Vegg-til-vegg-tepper har fått en ny vår, med nanoteknologi som gjør at det bare er å tørke av med en fuktig klut dersom du skulle søle noe. Flekkene vil ikke feste seg, og Smartstrand-systemet gjør det enkelt å holde rent.

Utegulv

Et pent, enkelt og vedlikeholdsfritt gulv til bod, garasje og alle uterom!

Enten du har en kul liten balkong eller en stor hage, er uteområdet et sted for forlystelse og hverdagsflukt. Grip muligheten der du er til å skape det som passer for deg med praktiske utegulv som er tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Gulvplater og kunstgress egner seg perfekt til terrasser, balkonger og andre uterom. Gulvplater passer også godt i kjeller, hobbyrom, bod, garasje eller ved et svømmebasseng. Noe av det beste er at dette er gulv som du enkelt kan legge selv uten at du trenger noen form for spesialverktøy.